Steve Mansveld Steve Mansveld Steve Mansveld

Werkwijze

Een badkamer kopen is geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het prettig om te kunnen vertrouwen op degelijk advies en een goed ontwerp. De uitstekende samenwerking tussen groothandels en Steve Mansveld Badkamer- en keukenmontage is hiervoor dé oplossing. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunt u een compleet pakket aangeboden krijgen.

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Voor het renoveren van een bestaande badkamer en/of toilet of het realiseren van een badkamer en toilet in een casco op te leveren nieuwbouw woning, kunt u het beste eerst via deze link een afspraak maken.

Er wordt dan contact met u opgenomen voor het plannen van een bezoek om uw huidige badkamer en/of het toilet op te meten en de situatie goed te bekijken. Er zullen dan ook diverse foto's gemaakt worden welke gebruikt worden bij de calculatie. 

Voor het realiseren van een badkamer en/of toilet in een (casco) op te leveren nieuwbouw is het handig wanneer u de beschikking heeft over gedetailleerde digitale tekeningen.

Door de samenwerking met sanitair groothandel Simon de Haas en Tegel groothandel Julius van der Werf zijn al menig mooie badkamers gerealiseerd.
Voor een goed advies bent u daar dan ook aan het juiste adres. 

Om er zeker van te zijn dat er een adviseur beschikbaar is werken deze groothandels alleen op afspraak. 

Wanneer u een afspraak maakt met de sanitair groothandel wordt daarvan een melding doorgegeven waarna de gemaakte schets omgezet zal worden naar een werktekening, voorzien van afmetingen, notities en uw gegevens. Ook worden de foto's ter ondersteuning voor het "begrijpen" van de werktekening van de ruimte, doorgestuurd naar de sanitair groothandel zodat er een correct 3D ontwerp gemaakt kan worden. De sanitair adviseur heeft op deze manier de beschikking over zoveel mogelijk noodzakelijke informatie.

Voor het maken van een afspraak t.b.v. het uitzoeken van het sanitair en laten maken van een 3D ontwerp klikt u hier of op de link: Simon de Haas

Voor het uitzoeken van tegels klikt u hier of op de link: Julius van der Werf

Na uw bezoek aan de groothandels zullen deze offertes opstellen van de gekozen materialen waarmee een complete en speciaal op uw situatie afgestemde totaalofferte opgesteld kan worden.