Steve Mansveld Steve Mansveld Steve Mansveld

Klantreacties

Bent U klant van Steve Mansveld Montage & Onderhoudsbedrijf, laat hier dan uw reactie achter.

Plaats hier uw reactie

 wordt niet getoond in de reactie

Voer resultaat van getoonde som in

Code onleesbaar? klik hier
*

2021-06-10 Marc Floor
Voor de 2e maal heeft Steve bij ons na een verhuizing een volledig nieuwe badkamer bij ons geïnstalleerd. Opnieuw is uitstekend werk geleverd. Steve werkt zeer netjes, denkt mee en vooruit, komt met goede oplossingen en behartigt de belangen van de klant richting leveranciers. En niet onbelangrijk: ook zijn nazorg is van goede kwaliteit. Wij zijn kortom weer uitermate tevreden! Marc & Mirjam (mosfloor@gmail.com)
Nienke en Jeroen Hoogeveen
Steve is een echte vakman. Hij komt met goede ideeën, is realistisch en ontzettend nauwkeurig. Dit is de tweede badkamer/toilet die hij voor ons heeft gerealiseerd en we zijn er ontzettend blij mee. Het is elke dag genieten van de prachtige ruimte die hij heeft ontworpen en gecreëerd. We bevelen hem ten zeerste aan. Maar wees op tijd, want hij heeft heel veel werk :)
2021-02-09 Frans
Toen we badkamer bij onze dochter zagen, die daar geplaatst was door Steve Mansveld, wisten we meteen wie we moesten vragen om onze badkamer te moderniseren. Daar hebben we geen spijt van gehad. Steve werkt accuraat en netjes. Hij is erg deskundig en geeft goed advies ! Doet zich tijdens de werkzaamheden een probleem voor, dan wordt dat ter plekke opgelost. Wij zijn zeer blij met het resultaat en met Steve en zullen hem zeker opnieuw vragen. Frans
2021-01-05 Gerard
Steve heeft 11 dec.2020 bij ons een waterontharder geplaatst naar alle tevredenheid tevens is er een mechanische ventilator geplaatst met afstand bediening. Wij zijn zeer tevreden over Steve, vooraf advies en prijsopgave. Hij leverd vakwerk, kan hem aan iedereen aanbevelen. Wij zijn super blij met onze apparaten en met Steve, voor een volgende klus gaan wij hem zeker weer benaderen.
2021-01-03 Klaas Bijl
Deze keer was het tijd voor een nieuw toilet. Net als bij de badkamer een aantal jaren geleden weer vakwerk! Vanaf de opname + offerte tot en met de uitvoering, inclusief goede suggesties. Erg tevreden!
2020-11-04 Geke
Steve heeft zeer vakkundig de douchevloer waterdicht gekregen. Heldere en leerzame uitleg en advies van een duidelijk ervaren vakman! Heeft oog voor detail, werkt netjes, kent zijn materialen, goed in communicatie, duidelijke afspraken en is realistisch. Had ik in 2017 hem maar gehad als klusjesman toen ik vanwege een lekkende douchevloer, de hele badkamer heb laten "renoveren"...
2020-10-05 Ben Emans
Steve heeft nu voor de tweede keer bij ons een groot project gedaan. De eerste keer de renovatie van de badkamer, de tweede keer de inrichting van een logeerkamer inclusief sanitair. Beide keren was het tot onze volle tevredenheid. Steve wist keer op keer met slimme oplossingen te komen, en die vervolgens te realiseren.
2020-07-10 Jan en Carla
Onlangs is onze badkamer totaal vernieuwd. Daarbij viel op hoeveel kennis, inzicht en ervaring Steve heeft mbt de mogelijkheden, de materialen en de montage van de materialen. Steve regelt, indien gewenst, alles van A tot Z. Hij werkt netjes en nauwkeurig en komt zijn afspraken na. Over een tijdje is het toilet aan de beurt en ook dan kiezen we voor deze vakman!
2020-06-11 Ben en Ellen
Nadat Steve op voortreffelijke wijze onze badkamer heeft gerenoveerd en hersteld, heeft hij nu in onze logeerkamer een wastafel gemonteerd. Ook weer prima, creatief en tot in de kleinste details perfect. Bedankt Steve
2020-04-04 Marc Lanting
Als makelaar kom ik in veel badkamers. Toen ik bij een verkoopopdrachtgever tot 2 keer toe een gerealiseerde badkamer van Steve tegenkwam wist ik zeker wie de nieuwe badkamer bij ons zou installeren. Steve werkt zéér nauwkeurig en denkt goed mee. Een vakman pur sang!
2019-11-01 Wouter
Steve heeft ons toilet en badkamer gerenoveerd. We zijn erg tevreden over het resultaat. Steve levert vakwerk en denkt graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Communicatie is prettig en de afspraken zijn duidelijk. Wij kunnen Steve van harte aanbevelen en voor een volgende keer maken we graag weer gebruik van het vakmanschap van Steve!
2019-10-20 Joost Kremer
Na een ontdekking van een lekkage vanuit de badkamer is Steve na een telefoontje direct komen kijken. Nadat bekend was dat de lekkage uit een oude leiding kwam, kwam Steve direct met een plan van aanpak. Door de nette manier van werken en zijn vakmanschap hebben we weinig hinder ondervonden tijdens de werkzaamheden. De badkamer is naar volle tevredenheid hersteld en is weer net zo strak als voor die tijd. Wederom vakwerk geleverd Steve!
2019-05-21 Jan
Ken Steve al paar jaar - heeft al meerdere klussen gedaan. Betrouwbare vakman. Recent heeft hij bij ons een volledig nieuwe badkamer geïnstalleerd: kan zo in de VT Wonen!
2019-05-09 Kristian Halbersma
Steve leren kennen via verbouwingen bij vrienden. In april mijn badkamer laten verbouwen. Erg tevreden met het meedenken, de zelfstandigheid en mooie oplossingen die Steve heeft geimplementeerd in mijn badkamer. Zeker aan te raden en bij een volgende verbouwing zal ik Steve weer bellen.
2019-04-10 Willy De Boer Dekke
Bedankt voor het verhelpen van onze lekkage. Snel verholpen en keurig afgeleverd top.
2019-04-02 Jan van Ingen
Aanbevelenswaardig
2019-04-02 Ben Langenbach
Dank,Steve voor het plaatsen en installeren van de vaatwasser. Ook het monteren van het badmeubel is met precisie uit gevoerd .Oog voor detail is zeker waar.
2019-02-19 Steenbergen
In januari heeft Steve onze badkamer en het toilet gedeeltelijk gerenoveerd. We zijn erg tevreden met het resultaat. Alles is perfect afgewerkt . Het tegelwerk verdient een pluim! Steve is een erg nette werker, denkt mee en doet wat hij belooft! Wij zullen hem dan ook zeker aanbevelen!
2019-01-28 Burgler
November 2018 heeft Steve onze keuken vernieuwd. Hiervoor durfden we Steve te vragen omdat dit de 3e klus wordt en we weten dat hij keurig werk levert. Hij denkt met je mee en komt met oplossingen. Zo is de nieuwe oven op een mooiere plek gekomen dan met het advies van de leverancier en ziet de keuken er strak uit. Op zijn advies hebben we dezelfde grote vloer- en wandtegels gokozen, ook voor smalle vensterbanken maakt dit een rustige indruk. Een kitter en electricien laat hij komen op het moment hij dit kan gebruiken. Hij houdt zich aan de afspraken, werkt hard en is een vriendelijk persoon. We zijn erg tevreden over het resultaat en vragen hem graag voor een volgende klus. k + a burgler.
2019-01-16 Lizeth en Hielke
Van twee casco ruimtes naar twee mooie, functionele badkamers! Steve beschouwt het als een uitdaging om mee te denken. Hij wam met voorstellen voor verbeteringen en heeft de badkamers zeer professioneel aangelegd. Steve werkt planmatig, schoon en is een betrouwbare, prettige persoonlijkheid om mee te maken te hebben. Op de kwaliteit/ prijs verhouding is niets aan te merken. We kunnen hem van harte aanbevelen en zullen hem in de toekomst, indien nodig, zeker weer aanspreken.
2019-01-04 Henk Borgman
Bedankt Steve voor de geweldige hulp en service die we van jou kregen! Je bent een kundig en zeer betrouwbaar persoon! Zeldzaam in deze tijd.
2018-10-05 Fera Damstra
Ik had lekkage in de badkamer en besloot daarom ook maar een gedeeltelijke vernieuwing te laten uitvoeren. Steve dacht echt heel goed mee en dankzij zijn adviezen heb ik de juiste beslissingen kunnen nemen en is het een prachtig resultaat geworden. Ook een door hem geplaatste waterontharder is zeer vakkundig aangesloten op een plaats die ik graag wilde. En de prijzen vielen erg mee. Hij geeft veel waar voor zijn geld. Een 'ouderwetse' en zeer goede vakman die meedenkt met zijn klanten. Een aanrader voor iedereen!!
2018-09-01 Ben en Ellen
Steve heeft bij ons de badkamer echt met oog voor detail verbouwd. Het resultaat is prachtig. Hij kwam met hele creatieve ideeën en overlegde goed. Waar we echt heel tevreden over zijn is de zorgvuldigheid waarmee hij alles deed.
2017-11-29 Irene
Mijn totaal verouderde toilet en badkamer zijn dank zij Steve veranderd in mooie comfortabele ruimten. De afwerking is perfect en 'oog voor detail' is hier absoluut van toepassing. Zijn kritische blik en inzicht hebben heel goede oplossingen opgeleverd waar ik zelf absoluut niet aan gedacht had. Kortom: zeer tevreden!
2017-07-21 Ciska
Heel erg tevreden over het werk van Steve en hartstikke blij met mijn mooie nieuwe badkamer en bijkeuken. Hij denkt mee en draagt goed onderbouwde oplossingen aan. Komt zijn afspraken na en Steve regelt het hele verbouwproces zelf zodat je daar geen omkijken naar hebt. Hij heeft met recht oog voor detail, wat zorgt voor prachtig eindresultaat.
2017-06-29 Anna
We have chosen Steve to renew our bathroom because we liked that on the website he says "oog voor detail". We are not from Groningen and it is hard to find people you can trust to do this kind of works, and especially the bathroom which can turn very bad if you select the wrong person! We are for sure extremely happy with the choice and the beautiful result and how Steve has handled all the process and work. Steve is extremely professional, really oog voor detail and he really cares to do the best job he can do. He has explained to us with great patience every step of the job and with very clear English! Whenever during the work there was something different than anticipated he has informed us and guided to decide how best to proceed. You can really trust his suggestions and expertise and you are for sure in extremely good hands! We have already called him back also to install a water softner and again easy interaction, great suggestions to select best options and great job! Anna and Chris
2016-12-23 Anouk & Sander
Steve heeft onze badkamer compleet verbouwd in zeer positieve zin. Omdat we katten hebben die absoluut niet buiten mogen komen is het voor ons belangrijk dat mensen bij ons in huis er op letten dat ze niet buiten kunnen komen. We konden Steve er volledig op vertrouwen dat de katjes netjes binnen bleven. Met alles is meegedacht en de badkamer is mooier geworden dan wij hadden kunnen dromen
2016-11-01 Nienke
Steve is zeer vakkundig, denkt met je mee, is heel betrouwbaar en netjes. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer die hij in een slaapkamer heeft gebouwd. Echt een vakman die we aan iedereen zouden aanbevelen!
2016-10-27 Rob en Irene
Steve heeft bij ons toilet beneden en de badkamer(incl.toilet)gerenoveerd.Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze,hij kwam met goede ideeen en werkt zeer netjes. Wij zullen hem dan ook zeer zeker aanbevelen.
2016-09-12 Henk Jan en Jolien
Steve heeft bij ons de badkamer + het toilet compleet vernieuwd. Een stevige klus, want echt alles is onder handen genomen. Hij denkt mee, heeft verstand van zaken en we hebben zijn ideeën en prima tips meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Hij werkt heel nauwkeurig en alles is tot in de puntjes verzorgd volgens afspraak opgeleverd. We genieten elke dag weer van het resultaat! Dus heb je een nieuwe badkamer nodig: bel 'm.
2016-04-22 Rob en Ri
Fantastisch werk afgeleverd. Steve is prettig in de omgang heeft oog voor detail en denkt met de klant mee. Hij levert ook de klus mooi en schoon af. De offerte en de factuur sloten als een bus (zelfs minderwerk!) Ik zal hem zeker aan anderen aanbevelen.
2016-04-18 Koen en Fiamma
Steve heeft bij ons de zolder geïsoleerd; we zijn erg blij met het eindresultaat. Naast dat Steve erg netjes werkt, heeft hij meegedacht over veel extra werkzaamheden en aanpassingen; zo heeft hij ons ook geadviseerd bij de vervanging van onze ketel. Steve biedt een heldere, gespecificeerde offerte en houdt zich aan de afspraken.
2015-12-22 a en k
Steve heeft indertijd onze badkamer gerenoveerd en nu ons toilet. Wij zijn erg tevreden , netjes, vakkundig, plezierig in de omgang. Van harte aanbevolen
2015-07-25 Getty van der Weij
Steve heeft bij ons de badkamer opnieuw betegeld, een douche gemonteerd en ons benedentoilet gerenoveerd (hangend toilet, betegeld en gestuck)We zijn dik tevreden: shoon, netjes, vakkundig, op tijd en een gezellige man, ik kan hem van harte aanbevelen (en heb ik ook al gedaan)
2015-07-25 Boukje en Marijke
Ook onze reactie is alleen maar positief! Onze badkamer is prachtig geworden. Steve is een zeer deskundige en creatieve vakman die onze zeer oude en versleten badkamer heeft omgetoverd tot een van de fijnste ruimtes in ons huis. Hij had verrassende ideeën en die ook gerealiseerd. Bij een volgende klus zijn we zeker van plan om weer met Steve in zee te gaan. Steve is zeker aan te raden!
2014-11-20 Marianne Kitsios
In ons studentenhuis heeft Steve de badkamer gerenoveerd. We hadden daar een enorm probleem met schimmel. Hij heeft een geweldig ventilatie systeem aangelegd en de schimmel geheel verwijderd. Mooie nieuwe tegels op de grond en aan de wand. Hij heeft alles voor ons uitgezocht en geregeld (wij wonen in het buitenland) Nieuwe leidingen, sanitair etc. Wij zijn dik tevreden, de studenten zijn heel gelukkig. Steve is een goede vakman, goud eerlijk en zelfstandig. Wij kunnen hem zeer aanbevelen! Stathis en Marianne Kitsios
2014-10-28 Martijn van Son
In mijn nieuwbouwhuis heeft Steve na oplevering de badkamer en het toilet geïnstalleerd. Dit is al de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van Steve in een periode van 3 jaar, in mijn tweede nieuwbouwhuis (zie ook mijn eerdere review). Hij was de eerste keer zo goed bevallen dat ik geen moment hebt getwijfeld om hem weer om hem nu weer in te schakelen. Steve levert namelijk kwalitatief fantastisch werk af, maar minstens zo belangrijk is dat hij echt met je mee denkt, je eerlijke en goede adviezen geeft en met hele goede ideeën komt waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen! De badkamer en het toilet zijn weer prachtig geworden. Daarbij is Steve een zeer aardige en enthousiaste man, rekent hij hele nette prijzen, komt hij de afspraken altijd na en levert hij qua werk topkwaliteit! Naast het leveren en installeren van de badkamer en het toilet heeft Steve nog vele andere klussen in mijn huis gedaan: de hal betegeld, de badkamer vergroot door een muur te verplaatsen, het hele huis laten voorzien van vloerverwarming met het Honeywell Evohome systeem, de trap laten verven, de muren laten stuken, het laminaat op drie verdiepingen gelegd en diverse stopcontacten en schakelaars verplaatst en geplaatst. Allemaal volledig naar tevredenheid. Kortom, als je een echte, veelzijdige vakman wilt die jouw (badkamer)wensen laat vervullen, dan moet je bij Steve zijn! Martijn van Son Groningen
2014-10-14 Herman Frencken
We hebben Steve meerdere malen ingehuurd, voor een badkamer (renovatie) wc (renovatie) en achterpui met glas (ook een renovatie van een eerder uitgevoerde verbouwing). De klussen zijn allemaal naar volle tevredenheid uitgevoerd, Steve is een vakman en hij heeft overal verstand van, werkt snel en netjes. Een aanbeveling voor iedereen met een huis waar wat aan moet gebeuren, zowel binnen als buiten.
2014-10-05 J.van der Zee
Toen ik op 14 aug j.l. in een vlaag van verstandsverbijstering in de badkamer de badkuip er uit had gesloopt en de rookwolken waren opgetrokken, besefte ik dat de klus om zelf een inloopdouche te construeren te hoog was gegrepen. Daarom Steve in de arm genomen. Binnen een paar weken was de klus naar volle tevredenheid geklaard. Steve doet wat hij zegt, je kan er op aan, is een vakman die plezier in zijn werk heeft. Een echte aanrader.
2014-09-30 Lucienne
Ik ben echt supertevreden met de werkzaamheden die Steve heeft verricht in mijn badkamer. Steve denkt mee en houdt rekening met je wensen en portemonnee!! Ik kan hem echt aanbevelen!
2014-09-25 Hein Holtkamp
Een serieuze vakman, die prima werk aflevert, zich aan afspraken houdt en volop meedenkt met zijn klanten. Hein en Betty Holtkamp, Haren Gn september 2014
2014-05-11 Hinke Kruize
Onlangs heeft Steve onze badkamer opgeleverd. Wij hebben zijn vakmanschap als bijzonder prettig ervaren. Steve is professioneel, denkt met je mee en adviseert op een kritische en deskundige wijze. Daarbij laat hij ruimte aan je eigen ontwerp en voegt daar zijn eigen ervaringen aan toe. Een prima samenwerking!
2013-11-01 Klaas Bijl
Steve heeft in augustus/september 2013 onze badkamer compleet gerenoveerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Vakkundig, met suggesties en advies en professioneel vanaf het begin (de offerte) tot het eind. Daarnaast ook qua prijs aantrekkelijk. Je merkt en ziet zijn lange ervaring en zijn handelsmerk "oog voor detail" komt helemaal uit. Een prima vakman dus!
2013-10-30 Wytze Franzen en Ge
Op zoek naar iemand die onze badkamer aanpassingen zou kunnen uitvoeren kwamen we in kontakt met Steve. En we blijken een gouden greep te hebben gedaan door met hem in zee te gaan. De nieuwe inrichting van de badkamer is prachtig geinstalleerd. Tot in de perfectie. En voor ons probleem met een tekort aan tegels heeft hij een creatieve oplossing gevonden. Die wij als heel speels ervaren. Wij hebben Steve ervaren als iemand die met je meedenkt, een hoge kwaliteit in het vaandel heeft. En een goede prijs-kwaliteit afspraak maakt. En waarbij afspraak = afspraak is. Wij bevelen Steve van harte aan.
2013-07-31 Familie Reilman
In juni 2013 heeft Steve ons toilet en de badkamer naar alle tevredenheid gerenoveerd! Bij een volgende klus zullen we hem zeker weer benaderen.
2013-05-26 Henk en Hilda Nijla
Via familie hebben wij Steve leren kennen, wij waren toen bezig met tekeningen om onze badkamer te laten renoveren en toen zijn we bij Steve terecht gekomen en wij zijn super trots op onze geheel nieuwe badkamer, bad eruit geweldige half ronde douche er weerin en dat advies heeft Steve ons gegeven en die heeft ook voor die mooie grote douche-cabine gezorgd. Het badmeubel en toilet hadden we al gekocht en samen met Steve hebben we de inrichting v.d. badkamer goed besproken. Het eindresultaat is geweldig mooi. De service van hem is ook uitstekend. Als er iets is kun je hem altijd bellen en hij komt z.s.m. Steve is ook een harde werker en loopt de kantjes er beslist niet van af en hij is een perfectionist. Wij zijn ontzettend blij met onze badkamer.
2013-05-02 Kim en Fred
Toilet renovatie. Steve, we hebben je betrokkenheid, Geduld, (want wat hadden we veel vragen en je nam de tijd om ze allemaal te beantwoorden) je inzichten, je "extra hulp" "putje verstopt..?! Daar heb ik wel wat voor..! " erg gewaardeerd. Een echte vakman die de "mooie praatjes" ook waar maakt. Super blij met het eindresultaat! Als we toe zijn aan de badkamer dan weten we je te vinden.
2013-04-01 fam. Burgler
Febr.'13 heeft Steve onze hal gemoderniseerd. Er zijn nieuwe tegels op de vloer gekomen en het schrootjes plafond is vervangen. De vloertegels zijn keurig gelegd met smalle voegen. Voor het plafond heeft Steve een mooie oplossing:gipsplaten. Steve zoekt zelf op ons verzoek een schilder en stukadoor om het zo mooi mogelijk te maken. We zijn heel tevreden met 't resultaat. Voor een volgende klus komen we graag terug.
2013-02-16 Hendrik Jan & Marij
We kunnen Steve van harte aanbevelen. Hij heeft bij ons het toilet gerenoveerd. We hadden zelf onze ideeën maar Steve is niet bang om daar commentaar op te leveren en betere suggesties te doen. We zijn super-tevreden over het resultaat. Keurig vakwerk. En in de pauzes is hij niet te beroerd om ook even te kijken naar de afzuigkap en de klemmende voordeur. Bedankt!
2012-12-25 Esther
Het was prettig werken met Steve. Hij denkt positief mee om onze badkamerwensen te verwezenlijken. Kleine details worden met alle zorg behandeld, waardoor de badkamer een samenhangend geheel is geworden. Als we ooit weer een badkamer willen, dan weten we Steve te vinden, nogmaals bedankt voor je inzet.